tiistai 20. maaliskuuta 2012

Laiskuutta



Viime postauksesta on hiukan aikaa, sillä olen ollut kiireinen(laiska?). Mutta kerronpas mikä meidän tilanne on nykyään.

Eroksen merkkailu loppui heti kun tultiin kotiin hiihtoloman jälkeen. Helpottunut huokaus! Välillä hän mouruaa, muttei kuitenkaan kovin usein. Olen päättänyt etten laita hänelle kemiallista kastrointia, eli sitä hormoni-implanttia, ainakaan vielä. Nyt keväällä en tule käymään varmaankaan kovin monesti pohjanmaalla, kun on sen verran kiireitä koulun ja työn kanssa. Keskustelin kuitenkin koulun klinikan eläinlääkärin kanssa siitä että mitä valmisteita on olemassa jotka auttaisivat siihen merkkailuun, ja kysyin enemmän infoa siitä kemiallisesta kastroinnista. Hän ehdotti että kokeilisin ensin hormoni-pistosta, sillä se voi auttaa juuri siihen merkkailuun. Koska että olen menossa pohjanmaalle pääsiäis-viettoon niin varasin ajan klinikalle maanantaiksi. Katsotaan miten tämä vaikuttaa Erokseen, toivon todellakin että se auttais niin etten tarvitse turvautua kemialliseen kastrointiin, tai siihen että jätän hänet saarelle aina kun käyn kotona.

Muuten täällä ei ole kummempia tapahtunut. Kävin lauantaina Turussa kissanäyttelyssä ystävän kanssa. Nähtiin siellä Eroksen äidin ja veljen, sekä muita Maukuja. Olen myös suunnitellut että osallistuisimme Eroksen kanssa Vaasan kissanäyttelyyn toukokuun alussa.
Näyttelyssä ihastuin myös erääseen upeaan mustavalkoiseen Maine Cooniin. Sitten kun tulee aika hankkia toisen kissan Erokselle kaveriksi niin todennäköisesti hankin Maine Coonin. Tai Siperialaisen, tai Norskin. Tai sitten kaikki kolme! Tosin Eros ei välttämättä ilahtuisi siitä että hän joutuu jakamaan minua muiden kanssa, hän kun on sellainen mamman poika...

1 kommentti:

  1. Mamman poika se siellä flirttailee ja kääntyilee ♥
    Kiva kuulla että merkkailu ei ole ihan jatkuvaa ja kotonakin tapahtuvaa.

    VastaaPoista