tiistai 21. helmikuuta 2012

Pissapoika


Lomailu pohjanmaalla ei ole koskaan ollut näin tylsää, Eroksen tai minun näkökulmasta. Eros joutuu merkkailun takia viettämään kaiken aikansa makuuhuoneessani. Huoneesta on sohva ja matot viety pois, ainut kankainen esine huoneessa on vanha sänky. Sängynkin Eros merkkasi, onneksi huomasin heti mitä hän teki ja vahinko rajoittui petauspatjaan ja lakanaan, jotka mahtuvat pesukoneeseen ja ovat jo pesty.



Eros ei pidä yksinolemisesta, sillon kun hän on yksin huoneessa, hän huutaa varsin äänekkäästi. Tunnen itseni ilkeäksi kun en päästä häntä ulos, mutta haluan rajoittaa hänen merkkailunsa yhteen huoneeseen. Eilen kun ulkona oli niin lämmin ja kaunis päivä laitin Erokselle valjaat päälle ja mentiin käymään vähän pihalla, että hän saisi hiukan vaihtelua maisemiin. Ulkomaailma on Eroksesta varsin kiinnostava paikka, vaikka hän ei oikein edes uskalla liikkua ulkona, ainakaan nyt kun on lunta massa. Suurin osa ulkoilusta Eros viettikin takkini sisällä, vain pää ja etutassut oli näkyvillä. Käytiin katsomassa hevosta, jota Eros säikähti, vissiin iso ja pelottava otus.


Näillä näkymin palaamme kotiin saarelle suunniteltua aikaisemmin, sillä kumpikaan meistä emme oikein nauti lomastamme. Torstaina minulla on meno jota en voi peruuttaa, mutta perjantaina sitten taidamme suunnata takasin etelään, ellei tule jotain tärkeitä menoja.
Vielä ei ole varmaa hoitaako Eros velvollisuutensa suvun jatkamisessa tänä keväänä tai myöhemmin. Jos myöhemmin, niin todennäköisesti hankin hänelle kemiallisen implantin.
Eros on vasta 7½ kk vanha, joten tuntuu vähän oudolta ajatella että häntä käytettäs jalostukseen jo. Toisaalta, niin luonnossa hän todennäköisesti olisi jo isä. Ja se olisi hyvä jos siitoshommat saisi alta pois ja Eroksen kastroitua. No, katsotaan miten menee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti