maanantai 26. maaliskuuta 2012

Testosteroni-tason tipahtaminen

Käytiin Eroksen kanssa tänään koulun klinikalla ottamassa hänelle Tardak-pistoksen. Eläinlääkäri kommentoikin herran pallien olevan pinkeät. Eros ei erityisemmin tykännyt eläinlääkärireissusta, varmaan lähinnä siksi että hän joutui olemaan kopassa autossa lyhyen automatkan ajan. Hän ei kuitenkaan taida kantaa kaunaa, sillä hän on ollut varsin hellyydenkipeä koko päivän.

Olen sairastanut flunssaa sitten perjantai-illan, joten ollaan Eroksen kanssa viettäneet paljon aikaa sohvalla tai sängyssä. Eros on ollut harvinaisen rauhallinen, ehkä hän ymmärtää etten jaksa nyt tehdä mitään. Hän on pysytellyt lähelläni koko ajan, jos maan sängyssä makaa hänkin sängyssä, tai yöpöydällä. Nyt istun sohvalla ja Eros nukkuu lattialla metrin päässä sohvasta. Toivottavasti paranisin tästä flunssasta pian, sillä minulla olisi töitä nyt kolmena iltana peräkkäin, huomisesta alkaen. Mutta näillä näkymin en pysty menemään töihin huomenna, enkä todellakaan kouluun. No, saapahan Eros nauttia flunssaisesta seurastani.


2 kommenttia:

  1. Vai on Eros sellainen sairaanhoitaja :-) Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Saila! Kävin lääkärissä ja kävi ilmi että minulla onkin angiinaa, joten syön nyt antibiootteja ja alkaa jo olla parempi olo! Se on kyllä tosi mukavaa kun Eros on niin huomaavainen nyt :D

    VastaaPoista