lauantai 7. huhtikuuta 2012

Ei oo kivaa

Toissa viikonloppunahan Eros oli pari päivää hoidossa Turussa. Hän oli kuulemma viettänyt ensimmäisen illan huutamalla.. Mutta, hän ei merkkaillut. Ensimmäisen yön jälkeen hän sitten rauhoittui hiukan ja oli kiltisti kunnes hain hänet aikaisin sunnuntai aamuna. Ja oli kyllä iloinen kissa joka tuli heti kun kutsuin hänen nimeään. Kun nostin hänet syliin hän kiipes heti olalle jossa hän sitte istui puskemassa poskeani samalla kehräten äänekkäästi. Kotiin kun päästiin niin otettiin nokoset yhdessä..

Sitten vähemmän kivaan asiaan. Torstaina lähdimme Eroksen kanssa kotiin pohjanmaalle heti työni päätyttyä. Ei kestänyt montaa minuuttia ennen kun Eros rupes merkkaamaan, joten Eros viettää taas lomaansa pohjanmaalla yhdessä huoneessa. Ja mouruten. Eli, anti-testosteroni piikki ei tepsinyt. Ehkä siksi että hän sai vaan puolet normaalista annoksesta. En tiedä. Toistaiseksi tämä ei ole ongelma, voin olla käymättä pohjanmaalla tai jos käyn niin voin jättää Eroksen Kemiöön. Mutta, kesällä minun on tarkoitus asua pohjanmaalla ainakin pari kuukautta, kun suoritan ensimmäistä osaa työharjoittelustani läheisellä pieneläinklinikalla. Joten jokin ratkaisu on keksittävä. Soitan Eroksen kasvattajalle ensi viikolla ja keskustelen asiasta hänen kanssaan. Ihanteellista olisi jos Eros saisi hoitaa hommansa kollina ja hänet voisi kastroida. Todennäköisesti ei käy näin vielä, mutta eiköhän jokin ratkaisu keksitä.

Suunnitteilla ei olekaan muita reissuja kotiin pohjanmaalle vähään aikaan, kun on kiirettä koulun ja työn kanssa. Opiskeleminen ja työnteko opintojen ohella on rankempaa kun odotin. Mutta, itsepäinen kun olen niin en todellakaan aio luopua töistä. Mutta saattaa olla että pyydän ettei minulla olisi ihan niin montaa tuntia töitä viikossa kun on. Ehkä. Tai no, kyllä minä pärjään! Ei tässä ole enää kuin parisen kuukautta ennen kuin koulut ja työt loppuu ja muutan pohjanmaalle. Kyllä minä sen ajan jaksan..

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti elämä Eroksen kanssa alkaa vähitellen sujua paremmin. Harmi, kun on selvästi niin ihana kissa ja yhteyselämä niin kivaa, mutta joissakin tilanteissa arki vain ei suju :-( Pikaista tilanteen paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saila! On kyllä hieman hankala tilanne, odotan kovasti sitä päivää kun saan viedä hänet eläinlääkärille kastroitavaksi. Onneksi hän on täällä saarella aivan ihana, se enemmän kuin korvaa muutaman hankalan vuorokauden silloin tällöin muualla =)

      Poista