lauantai 28. huhtikuuta 2012

Oho

Onpa siitä taas aikaa kun olen viimeksi kirjoittanut tänne jotain. No, syytän koulukiireitä ja töitä. Sillä molempia on riittänyt. Viime viikon olen yleensä ehtinyt käydä kotona kääntymässä ja vaihtamassa työvaatteet ylleni koulun jälkeen, ennen lähtöä töihin. Nyt on vapaata koulusta keskiviikkoon asti, mutta töitä taas riittää.

hey, babe
 Eli, mitäs Erokselle kuuluu? Sitä samaa, ei täällä mitään uutta ole tapahtunut. Tai no, Eros on mahdollisesti saanut hilsepunkkitartunnan, joten hän sai viikko sitten Strongholdia. Hän saa sitä vielä pari kertaa lisää, kahden viikon välein jotta hän varmasti olisi vapaa loisista. Hänellä ei ole ollut oireita, mutta eläinlääkäri suositteli että hänellekin annettaisiin kuuri, varmuuden vuoksi. Saatiinpahan hoidettua kevän madotuksen näinkin.

Ilmoitin Eroksen Poh-Kisin näyttelyyn, eli 5.5. meidät voi bongata Vaasan Botniahallista. Saa nähdä miten menee. Olen utelias kuulemaan mitä tuomarit tykkäävät hänestä. En kuitenkaan usko että alamme käydä näyttelyissä kovinkaan usein, ja jos Eros ei viihdy lainkaan näyttelyissä en aio häntä sinne viedä toiste. 
Tehtiin eilen Eroksen kanssa jotain mistä hän ei erityisemmin pitänyt. Käytiin nimittäin kunnon pesulla. Ihan shamppoon kanssa. Hän oli aika surkeana, mutta yllätyksekseni hän ei taistellut vastaan juuri lainkaan.  Sain pestä hänet ja kuivata pyyhkeellä ilman mitään ongelmia. Mutta, hiustenkuivaajaa hän ei sietänyt, joten hänpä sai kuivatella turkkiaan rauhassa lämpimässä huoneessa. Nyt hän on puhdas ja hänen turkki on ihanan pehmeä. Eikä hän kanna kaunaa. 


Täällä saarella on ollut kaunis kevätilma monena päivänä jo. Aurinko paistaa, kukat kukkii ja lokit kiljuvat. Joten yhtenä päivänä palattuani koulusta laitin Erokselle valjaat päälle ja mentiin ulos nauttimaan auringosta. Eros oli varsin tyytyväinen pihalla, ja vaani pensasaidassa sirkuttelevia pikkulintuja erittäin keskittyneesti. Sisälle kun mentiin kuului valitushuutoa, jota kuului kerran jos toisenkin illan aikana. Pitää mennä ulos useammin kunhan vaan olisi aikaa. 


Mun lootani, tähän ei pakata muuta kun mut!
 Eros on jo muuttovalmis. Toin töistä kotiin pahvilaatikon tulevaa muuttoa ajatellen. Heitin Eroksen peiton sinne kun siivosin ja pian hän oli siellä nukkumassa. Laatikko on erittäin suosittu paikka nokosille..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti